Artikler

Jeg har gennem mine mange år som opdrætter skrevet en del artikler omkring marsvin, deres pasning og pleje. Artiklerne er skrevet for at hjælpe andre til at forstå hvordan man bedst muligt passer sine marsvin. Artiklerne er baseret på min mangeårige viden og erfaring som opdrætter. Derudover har jeg et stort netværk af andre marsvineopdrættere og vi deler naturligvis viden med hinanden.

Artiklerne er ikke skrevet som en endegyldig facitliste, for der er ingen facitliste til det at holde marsvin. Der er nogle ting som er fakta, såsom at marsvin er flokdyr og altid bør gå mindst 2 sammen, og så er der ting som der er flere svar på, såsom hvor stort skal buret være til X antal marsvin.

Jeg hjælper altid gerne med råd og vejledning, så det er altid muligt at sende mig en mail med spørgsmål.

 

Mine artikler har jeg valgt at flytte fra hjemmesiden her og over på en anden hjemmeside og holde der som et opslagsværk. Artiklerne kan du finde på Sortfodgnavercorner.dk

Artiklerne er blevet flyttet derover i forbindelse med hjemmesiden her har fået nyt design. De artilkler der mangler på sortfodsgnavercorner vil komme derover snarest muligt.

Grøntlisten, samt naturensplanter finder du forsat på siden her.

Grøntliste

Naturensplanter